Спорт

Хасковските състезатели по спортно ориентиране спечелиха Купа „Балзена“

Хасковските състезатели от „Компас 1994“ с председател Тодор Стратиев спечелиха Купа „Балзена“ на организираното от Мини „Марица Изток“ състезание по спортно ориентиране в село Главан, област Стара Загора.

След като преди две седмици направиха реверанс като домакини и не участваха в отборното класиране, то вчера по категоричен начин изпревариха конкурентните клубове „Сърнена гора“, Стара Загора и „Пловдив“ и останалите 22 клуба, участващи със 150 състезатели в надпреварата. Маршрутите на средната дистанция преминаваха по улиците на село Главан и в неговите покрайнин и по хълмовете на близката Сакар планина.

Купа

От хасковския клуб участваха 22 състезатели, всеки от които даде своя принос за спечелване на купата. В различните възрастови групи се отличиха Христина Дюлгерова и Ванеса Бачварова с първо и трето место при момичета до 12 г., Даниел Йорданов и Никола Делчев при момчета до 12 г., Димчо Фърталев и Мартин Минчев с първо и трето място при М14, Дияна Янева и Даяна Попова с трето и второ място при момичета 14 и 18 г. и ветераните Николай Попов и Добри Топалов с първи места при 40 и 70 г. и Николай Стилев – трети при 45 г.

Купа

Днес състезанието продължава с нова средна дистанция в района на Почивната база на Мини „Марица изток“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button