Регион

Арестуваха дрогиран и трима пияни шофьори в Хасковско

Дрогиран и трима пияни шофьори са задържани в Хасковска област, съобщават от полицията.

20-годишен водач на Опел е бил в харманлийския арест за шофиране под въздействието на канабис. В Тополовград пък е задържан 31-годишен, шофирал колата си с 1.28 промила алкохол.

В хасковския арест са били двама пияни водачи на 40 и 47 г. Първият е шофирал Опел на пътя между селата Стамболово и Голям извор с 2.43 промила алкохол, а вторият – Хонда по улиците на областния град с 1.54 промила. И двамата са отказали кръвна проба.

В Димитровград е хванат 15-годишен с нерегистриран мотопед. С дерегистриран автомобил е бил заловен 46-годишен мъж от чирпанското село Димитриево. Водачът е хванат при проверка в димитровградското село Странско с леката си кола Опел, която от юли била дерегистрирана.

20-годишен харманлиец пък е задържан за държане на наркотик. Вчера в 15:15 часа на булевард „България“ в Харманли младежът е проверен като пътник в лек автомобил Опел. В него е открито пликче с 2 грама марихуана.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
03.11.2019 11:25 11:25

Наркоманизирани гейчета.

Back to top button