Хасково

Шкода и Ауди катастрофираха в Хасково, жена е в болницата

Шкода и Ауди катастрофираха на кръстовището между булевард „Раковски“ и улица „Дунав“ в Хасково.

Инцидентът стана след обяд на оживеното кръстовище, където често стават произшествия. Шофьорът на Шкодата, в която са пътували младежи, е искал да направи ляв завой към улица „Дунав“. Аудито пък се е спускало по булеварда и двете коли са се ударили.

Катастрофа

Жена от Аудито е откарана в Спешно отделение на хасковската болница. По колите има материални щети. На място е екип на Пътна полиция за изясняване на случая. Движението беше затруднено до разчистването на автомобилите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Фики
Фики
03.11.2019 17:02 17:02

А някой забелязали че това ауди е същото което преди 1 месец катестрофира на зеленчуковия пазар, и удари възрастен човек с неговата кола, тогава шофиора мангал на аудито който постоянно е друсан обвини възрастния човек че го ударил, айде сега помислете как този мангал с това ауди за 1 месец прави втора катестрофа на бул. Раковска, сега отново е бил друсан минал на червено и ударил шкодата, сега този индивид черен ще обвини пак шофиора на шкодата. Този с аудито е винаги на друсан и не знае правилника на движение, както и онази негова жена с големия задник…

Ало Банов, ало Танов
Ало Банов, ало Танов
03.11.2019 17:30 17:30

Няма да обиждаш на „мангал“ електората на ГЕРБ, ейй…

Разбирач
Разбирач
03.11.2019 18:12 18:12

Ха-Ха смотан комунист,кой ги научи на това.

димо
димо
03.11.2019 18:37 18:37

тва не ли е пиер циганина джамбаз

браво Ицо
браво Ицо
04.11.2019 15:47 15:47

Ицееееее хайде всички какво значение има какъв е човека вие също сте хора дали турци цигани българи добре че не е по сериозно нещо

Back to top button