Започна изграждането на кръговото между Хасково и Димитровград

Регион

Започна изграждането на кръговото на пътя между Хасково и Димитровград в района на новите заводи.

Сега се изместват комуникации в района. След това ще се работи и по пътните платна, които най-вероятно поетапно ще бъдат затваряни. Срокът за изграждането на кръговото е 90 дни. Планът е то да бъде завършено до Нова година ако времето позволява, съобщиха за Haskovo.info от Областно пътно управление.

Haskovo.info припомня, че идеята за кръговото е от няколко години, през които се чакаше финансиране и разрешителни. Хасковската фирма АБ беше избрана за изпълнител в края на 2017 г. Целта е да се улесни достъпът до новите заводи.

Кръгово

7 коментара

  • Заплатите. Заплатите. Заплатите. Нищо по -важно няма за да спре унищожаването на България. Ебем ти кръговото. За миналата година нови 50 000 минус. Пак ще кажа. Ебем ви кръговото.

  • Кръговото на Кърджалийска явно не е взело достатъчно жертви,затова правят ново,на друго ,още по натоварено шосе. Дано поне да е достатъчно осветено и да има предупредителни знаци

  • Бахти помиярската работа … заради едно язаки слагате кръгово да се врязват повече хора в него ,то не стига че намаляваме в хасково дай и да се праскаме в още едно излишно кръгово

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.