Регион

Две Аудита катастрофираха край Минерални бани, има ранени

Катастрофа стана преди обяд на пътя между Минерални бани и Караманци.

Ударили са се два леки автомобила Ауди. Едната кола шофирана от мъж е пътувала към Минерални бани, навлязла е в платното за насрещно движение и се е ударила в другия автомобил с две жени, съобщиха за Haskovo.info от полицията.

По предварителна информация хората са с наранявания, но без опасност за живота.

Малко по-късно от хасковската болница съобщиха за Haskovo.info, че 29-годишният мъж от Златоград е с рани по краката, които са зашити и той е изписан за домашно лечение. 49-годишна жена е с болки в гърдите и след рентген също е изписана за домашно лечение. 29-годишна жена е със счупена китка и е изпратена в Ортопедия.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
05.11.2019 12:44 12:44

На българина не му трябва война. Дай му ауди. Бмв. Мерцедес. Опел. Каквото и да е. И ще се утрепе сам

Дамян Толумов
Дамян Толумов
05.11.2019 13:44 13:44

аКО БЯХА С ТРАБАНЧЕТА НЯМА ШЕ ТОВА ДА СТАНЕ

Кубрат
Кубрат
05.11.2019 14:52 14:52

Чакай малко те тия не са българи ами картофени тикви те за това са се изчеластрили така мамицата им некадърна дахлийска. На тия човекоподобни само по един катър и нагоре на барчинкана. Там дето мечките се пускат по гъз откъдето са и дошли смотаняци прости!

Анонимен
Анонимен
05.11.2019 16:02 16:02
Отговор до  Кубрат

Помаците за твои сведения са най-чистите БЪЛГАРИ. Те до скоро нямаха смесени бракове а са БЪЛГАРИ приели исляма за да се спасят от кланетата по нашите земи през турско робство!!!!Само че твоя учебник по история си е останал чисто новичък!!!!

Асан
Асан
05.11.2019 16:15 16:15

Прав си за Помаците, но те като си знаят историята и как насилствено са приели исляма защо не ходят на църква , а масово са клиенти на джамията ? Хем някой трепал дедите им и ги принудил да сменят вярата , а те сега доброволно удрят челото в земята. Затова не ги хвали толкова много.

Back to top button