Новото кръгово на пътя Хасково – Димитровград ще е с LED осветление

Регион

Новото кръгово кръстовище на пътя Хасково – Димитровград ще бъде с енергоефективно LED осветление, нови мантинели, пътни знаци и маркировка, съобщават от Агенция „Пътна инфраструктура“.

Както Haskovo.info писа, започна изграждането на кръговото в района на новите заводи. Предстои стартиране на същинските строителни работи. Сега се извършва изместване на оптични кабели и комуникации и на съществуващия водопровод. По време на строителните дейности движението ще се осъществява двупосочно в платното, в което не се работи. Необходимо е шофьорите да карат с повишено внимание, като спазват стриктно поставената сигнализация и указанията на Пътна полиция.

С изграждането му ще се подобри безопасността на движението и ще се намалят до минимум предпоставките за пътнотранспортни произшествия, очакват от АПИ. Изпълнител на проекта е хасковската фирма АБ АД. Стойността на договора е 568 788 лв. с ДДС, а срокът е 90 дни. Строителният надзор се осъществява от МТТ „Инженеринг“.

 

2 коментара

  • Всички проекти, съгласователни процедури и осигуряване на финансиране стана при служебното правителство през май 2017 година, но строителството на простото кръговото кръстовище реално започва сега ноември 2019год.. Така се случват нещата при ГЕРБ когато всички проекти трябва да се спечелят и изпълнят от обръчите от фирми на ПЕЕВСКИ и БОРИСОВ! Изпълнението през зимата ще има оправдание после за ремонта на ремонтите по технологията запазена марка на коалицията ДПС – ГЕРБ!

  • Всички проекти, съгласувателни процедури и осигуряване на финансиране стана при служебното правителство през май 2017 година, но строителството на простото кръговото кръстовище реално започва сега ноември 2019год.. Така се случват нещата при ГЕРБ когато всички проекти трябва да се спечелят и изпълнят от обръчите от фирми на ПЕЕВСКИ и БОРИСОВ! Изпълнението през зимата ще има оправдание после за ремонта на ремонтите по технологията запазена марка на коалицията ДПС – ГЕРБ!

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.