Хасково

И д-р Валентин Деливълчев се отказа да бъде общински съветник в Хасково

Д-р Валентин Деливълчев от листата на коалиция „Движение ЗАЕДНО за промяна“ на Георги Иванов се отказа от мандата си на общински съветник. Коалицията вкара трима в местния парламент.

Той е подал молба в Общинската избирателна комисия в Хасково, в която заявява, че се отказва. Haskovo.info припомня, че той беше обявен за избран за съветник от коалицията след отказа на Христо Сариев.

Сега от ОИК заличават д-р Деливълчев и на негово място обявяват за избран Здравко Запрянов, който по-рано също е заявил отказ, след което го е оттеглил и е заявил желанието си да положи клетва.

Междувременно, от ОИК оставят без разглеждане заявление за отказ от Коста Сарджев от същата листа. Причината е, че той не е обявен за общински съветник.

Решенията на ОИК могат да бъдат обжалвани пред Централната избирателна комисия.

Всички новини за Местни избори 2019

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
наблюдател
наблюдател
06.11.2019 20:56 20:56

всички достойни хора бягат от г.иванов. останаха само оная с парите и оня с органите. ама те са безсрамници от тях достойнство никой не иска.

млади момци
млади момци
06.11.2019 23:03 23:03

Искаме баба Тонка с увисналата нянка.Да ни гали по изпъкналите ни крачоли.

съсед
съсед
07.11.2019 13:34 13:34

Ще я поря кат скумрия щот е хубава и жадна

Back to top button