Контрабандни стимуланти за полова мощ задържаха на Капитан Андреево

Регион

Контрабандни продукти за полова мощ, хранителни и спортни стоки на стойност близо 30 000 лв. задържаха митничарите на ГКПП „Капитан Андреево“, съобщават от Агенция „Митници“.

Стоката е открита при проверка на турски товарен автомобил, влизащ в страната от Турция, пътуващ за Нидерландия, управляван от български гражданин. Пред митничарите шофьорът представил редовни документи за превозвана стока.

Камионът е селектирано за щателна митническа проверка. При сканиране на товара с рентгенова апаратура митническите служители са се усъмнили, че между описа и реалното съдържание на кашоните има разминаване. При последвалата физическа проверка се установява, че между декларираната групажна стока са скрити 10 500 пакетчета с желе за орална употреба – стимулант за полова мощ, който има аналогично действие като популярен медикамент. Отрити са още недекларирани 6 туби с общо 100 литра зехтин, 650 кг. маслини и сушени смокини, 215 тениски, шалове и спортни обувки. На шофьора на автомобила е съставен акт по Закона за митниците.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.