Хасково

Кости и Андреа пеят в Хасково тази вечер

Дни на ХасковоС турнир по стрийтбол за юноши и девойки ще започне поредния празничен ден в Хасково. Началния час на проявата е 9:00, а мястото – пред зала „Дружба“. Час по-късно на пл. „Свобода“ ще стартира детско шоу „Танцувай с мен“. С драматизации, представени от деца ще продължи празничния ден от 11:00 часа в РБ „Христо Смирненски“.

Следобяд в Историческия музей ще бъде подредена изложба „Археологическото богатство на Хасково“, а кабаретен театър „Трамвай 13“ ще представи пред хасковлии постановката „Министър без глава“ от Исак Гозес.

В 18:00 часа стартира концертната програма. На пл. „Свобода“ ще видим квартет „Българка джуниър“ и възпитаниците на клуб по спортни танци „Хасково„. На пл. „Спартак“ ще има два концерта. В 20:00 часа на сцената ще излезнат танцьорите от Формация за одерен балет „Тангра“, а половин час по-късно за хасковлии ще пеят Кости и Андреа.

Организаторите от община Хасково припомнят, че при лошо време проявите от пл. „Спартак“ ще бъдат преместени в зала „Дружба“, а тези от пл. „Свобода“ в ОНЧ „Заря“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button