Хасково

2 сватби в Хасково на 09.09.09, венчавка и в крепостта край Мезек

Крепостта край МезекДве хасковски двойки са избрали сакралната дата 09.09.09 г., за да се врекат във вечна вярност, съобщи за Haskovo.info пресаташето на общината Бояна Тодорова. Първият ритуал е по обяд, а вторият малко преди 17 часа.

Въпреки огромният брой желаещи да си кажат „да“ по света на днешната дата, в Хасково те не са много, вероятно защото днес е делничен ден.

Както Haskovo.info вече писа днес за първи път ще се проведе сватбен ритуал на средновековната крепост край село Мезек. Свиленградчанката Елена Кабова и любимият й Пламен, който е родом от Ямбол, ще се врекат във вечна вярност на историческото място. Младоженците са решили сватбените им костюми да са автентични народни носии, съобщават от община Свиленград.

Младите хора живеят в английския град Рединг от няколко години. Елена учи химия в тамошния университет, а Пламен работи на мъгливия остров, за да е близо до любимата си.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button