Регион

Завързаха и обраха британски пенсионери в село Синапово

ПолицияГрабеж над двама великобритански граждани е станал в тополовградското село Синапово. Снощи около 23:30 часа двамата съпрузи на 67 и 69 години били нападнати в дома им на улица „Стефан Караджа“ от две маскирани лица

След като завързали с парцали мъжа в банята, а жената за леглото в спалнята, нападателите им отнели златни пръстени, 500 паунда и дамска чанта с документи. След като грабителите си тръгнали мъжът успял да се развърже, помогнал на жена си и подали сигнал в полицията. Днес предстои оглед на местопроизшествието и снемане на обяснения от пострадалите. 

Същия ден от селото сигнал за взломна кражба е подаден и от друга британска гражданка.  Полицейските служители посетили дома на 70-годишната жена и установили, че крадците са проникнали след срязване катинара на входната врата и са техника и козметика на приблизителна стойност около 1000 лева. Работата по образуваните досъдебни производства продължава.

От полицията съобщават, че в ареста е 40-годишен жител на хасковското село Малево. Той е заподозрян в извършването на взломна кражба от дом в село Гарваново. Оттам познатият на полицейските служители открадна 333 лева от шкаф, след като е разбил входната врата на къщата, собственост на 76-годишна жена.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button