Спорт

Григор Димитров: Нямам търпeние да бъда играещ капитан за България

Григор Димитров потвърди, че ще участва на ATP Cup, което директно класира страната ни в дебютното издание на новата надпревара.

Първата ни ракета започна пресконференцията си в София с новината, че няма търпение да изведе отбора на България като играещ капитан. Относно това кои ще бъдат неговите съотборници, бившият №3 сподели: „Все още предстоят много разговори. Искам да разбера къде са точно момчетата, кога и къде ще тренират. Моята подготовка най-вероятно ще е в Монако.“

ATP Cup се провежда в три австралийски града – Пърт, Сидни и Бризбън, в рамките на 10 дни (3 до 12 януари), като ще служи за подготовка за Australian Open. Ще участват 24 страни. Турнирът има награден фонд на стойност 15 милиона долара и ще носи 750 точки за ранглистата на победителите. При избора на участници се гледа само ранкинга на най-високо класирания състезател от всяка държава, съобщава TennisKafe.com.

Haskovo.info припомня, че след обяд Гришо ще изнесе открит урок на талантливи деца на кортовете на Кенана в Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button