Любопитно

Изложба на млади художници и „Паола и лъвовете“ в Нощта на театрите в Хасково

Изложба на даровитите млади художници от школа „Колорит“ ще посреща зрителите в хасковския театър „Иван Димов“ в Нощта на театрите – 16 ноември.

Тематичната експозиция подготвят възпитаниците на пропедавателката Веселина Делчева. Почитателите на Мелпомена от Хасково ще гледат в Нощта на театрите комедията „Паола и лъвовете“, като билетите са на преференциална цена от 5 лева. Желаещите да надникнат зад кулисите на театъра ще имат възможност да направят това с помощта на специален гид – актьор от хасковската трупа.

Хасковският театър за седма поредна година е част от европейската театрална Нощ. Многобройни и разнообразни събития съпътстват инициативата, в която се включват театри от цялата страна. Специалните проекти през 2019 г. са вдъхновени от посланието на Нощта – „Tи променяш играта. Играта променя теб“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button