Спорт

Еуфория в Хасково: стотици посрещнаха Григор Димитров на кортовете на Кенана – ВИДЕО

Стотици хасковлии и гости на града посрещнаха Григор Димитров на тенис кортовете на Кенана.

След 15 часа звездата на световния тенис пристигна в Хасково, за да даде открит урок на талантливи деца. Десетки използваха възможността да се снимат с Гришо още с появата му. Григор и преди е изнасял открити уроци при голям интерес в родния град.

Тенис

 

 

„Радвам се да се прибера вкъщи, в родния ми град. Щастлив съм, че когато се върна тук има една много хубава носталгия. Винаги, когато погледна има деца с усмивка. Бях един от тях и всичко, каквото направи моето семейство за мен го оценям все повече с всяка изминала година“, заяви след открития урок Гришо. Той допълни, че винаги се радва, когато може да допринесе за спорта, защото спортът му е дал толкова много.

Гришо

„Ранните години са най-важното нещо. Много съм щастлив да имам правилните хора около себе си и да продължавам да изисквам повече от себе си през всяка една изминала година“, каза още тенисистът.

Григор призна, че в Исландия е било много красиво, където беше на кратка почивка с родителите си. „Всяка година имам време, което е само за семейството и сега решихме да сме там. Не сме решили колко ще остана в България, все пак тази година имам малко повече време да почина“, допълни Григор Димитров и си пожела за следващия сезон да няма контузии и да започне годината, както знае, че може и още по-силно.

Тенис

На Григор му подариха стихотворение, четирилистна детелина и кукерски костюм. По-късно децата от клуба го посрещнаха с пита с мед и плюшено мече, което той каза, че ще държи на леглото си.

Майка му Мария я нямаше на кортовете, защото готвеше изненада вкъща. Той призна, че обича домашната кухня.

Haskovo.info припомня, че по-рано днес на пресконференция в София Григор Димитров обяви, че ще бъде играещ капитан за отбора на България на ATP Cup.

 

Снимки: Георги Даскалов, Хаиг Карекинян

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

7 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
08.11.2019 22:09 22:09

Българина е свикнал с идоли.

Чантите на гришо от скандинавия
Чантите на гришо от скандинавия
08.11.2019 22:25 22:25

Има и не свикнали,ама!

Анонимен
Анонимен
08.11.2019 22:33 22:33

А това всъщност е само една игра. Милиони избягали от мизерията. Милиони негласуващи. Милиони мизерстващи. Българина от това не се трогва. Трогва се от една игра. И питам аз. Наистина ли българина е сред интелигентните народи. Кой щял да бие на тенис. И какво. Това ли радва бедняка който няма хляб. Болен народ. БОЛЕН

Анонимен
Анонимен
08.11.2019 22:36 22:36

А иначе въпроса на Паисий няма да го коментирам. Към днешна дата не е актуален.

Стефан
Стефан
09.11.2019 11:25 11:25
Отговор до  Анонимен

Ей много си прост ама с голямо П

Анонимен
Анонимен
09.11.2019 11:42 11:42
Отговор до  Стефан

Незнам кой е простия. Стотици отиват на крака на ГришУ а ,че сме най -бедната държава никой не излиза на улиците. Обаче Умния -да ти кажа нещо. Всеки ще плати това безхаберие като дойде на старини. Не ,че сега не плаща ама тогава ще е рев и сополи. А Паисий е бил прав обаче навремето

Анонимен
Анонимен
18.11.2019 7:35 7:35

Абе какъв гад български си, та ззлобееш че хората посрещат Григор- иди и ти бе Българска Злобо,поздрави този талант който с много труд и лишения на семейството си ,е на световна величина! Ти не заслужаваш въздуха да дишаш ,камо ли да даваш оценка от злобата ти душа ! ! !

Back to top button