Премахнаха загражденията на входа на кметството, вдигат бариерата на общината след работно време

Хасково

Загражденията при пропуска на входа на хасковското кметство бяха демонтирани тази вечер.

Това става с една от първите две заповеди на новия кмет Станислав Дечев. Той заяви, че целта е да се осигури свободен достъп на всички граждани до служителите в общинската администрация. Ще остане само чекирането на служителите в общината. По думите на Дечев, премахването на загражденията е нещо градивно.

Втората заповед на кмета е свързана с бариерата на входа за паркинга на общината. Всеки работен ден тя ще бъде вдигана след 17:30 часа. Гражданите ще могат да използват паркинга вечер, като трябва да го освободят до 8 часа сутринта на следващия ден. В събота бариерата ще се вдига след 14 часа, докогато работи синята зона в областния град. Тя ще остане вдигната и през целия неделен ден.

9 коментара

  • И в 8 часа като има 20 коли пред общината какво ще стане? Паяка? По кола на 45 минути? Тая с бариерата ще е от ден до пладне! Слагам 5 лева! Някой ще играе ли?

  • БРАВО ,БРАВО ,БРАВО ВЕЧЕ МОГА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ПАРТИЯ ГЕРБ ОТ СЪРЦЕ…ТОВА МИ Е ДОСТАТЪЧНО ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА КМЕТА…

  • Ред е бариерата преди Бърза помощ в Окръжна болница! Не може да ограничават достъпът на пациенти! Гелов да си премести бариерата след Бърза помощ!

  • Ей, като гледам Мишо помака как с настървеност маха преградите, направо ми става смешно. Много го е страх да не го уволнят, защото ще трябва да продава пак картофи.

  • Уж махаха бариерата, но пак условности… а онази до архтитетурата за какво е? Безплатен паркинг за послушните чиновници ли?

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.