Кметът Мюмюн Искендер и новите общински съветници се заклеха в Минерални бани

Регион

Първото си заседание за този мандат проведе новоизбраният общински съвет в Минерални бани, съобщават от общината.

То беше свикано от областния управител Стефка Здравкова, която закле кмета на община Минерални бани Мюмюн Искендер, новите 13 общински съветници и селските кметове.

На заседанието беше избран председател на местния парламент. Сесията бе ръководена от най-възрастния общински съветник Авни Алтъпармак. За председател бяха предложени две кандидатури. Първото предложение дойде от съветническата листа на ДПС, като за председател беше предложен общинският лидер на ДПС Екрем Зейнур. Съветните от опозицията предложиха председател да си остане Мехмед Лятиф. След проведеното тайно гласуване за председател с 10:3 гласа бе избран Екрем Зейнур.

Сесия

Всички новини за Местни избори 2019

6 коментара

  • кви кореми са направили тези от кражби.. вечните кметове.. някои са кметове вече от 20 години.. ужс.. синчето на Искендер е същия дебелак.. сега ще стане още по-дебел има да яде още много пържоли :Д

  • МНОГО ЛОЙ БЕ, АРКАДАШЛАР. ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА КРАДЕМ, КАТО ЗА НАЧАЛО СЛАГАТ ДЕТСКИ ПЪРЗАЛКИ В СЕЛО САМО С БАБИ ИЛИ БЕЗ ХОРА.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.