Регион

„Другият поглед“ на Светлозар Недев в Димитровград

ИзложбатаПървата изложба на модернист и постмодернист в Димитровград – така определиха гостите на откриването й 33-те платна на Светлозар Недев. Той е озаглавил експозицията „Другият поглед“.

Много точно уцелихте идеята на работата ми в продължение на близо 5 месеца по тези 33 творби. Самият аз се считам за постмодернист, призна авторът Светлозар Недев, който гостува в Димитровград по покана на Клуба на дейците на културата.

ИзложбатаФоторепортерът от Стара Загора е работил и като електротехник. Един нестандартен човек с интересен поглед за живота и хората, което намира отражение и в платната му от „Другия поглед“.

Те са богата палитра от цветове, поднесени загадъчно, като колаж, каза при откриване на изложбата секретарят на КДК Димитровград Анелия Радева. Техниката е смесена – маслени бои с отпечатък от лик или част от женско тяло, като акцентът е на детайлите- лице, очи.

Светлозар Недев е автор на 17 самостоятелни изложби, включително в Австрия и Сърбия. Това е първото му гостуване в Димитровград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button