Любопитно

Георги и Теодора са новите принц и принцеса на фашинга, Енес е №1 на национално състезание по английски

Георги Димов и Теодора Йорданова от 11 А клас на хасковската Езикова гимназия „Асен Златаров“ бяха избрани от своите съученици за принц и принцеса на Фашинг 2020.

Техни подгласници са Светослав Димитров и Василена Шомова от 11 Б клас. Темата на новия фашинг е „Извън рамките на сивото“. Всички бяха поздравени от директора на гимназията Деян Янев. Теодора заяви пред Haskovo.info, че иска да следва архитектура в София, а Георги – медицина в Пловдив. Фашингът ще е в края на февруари.

Езикова

Междувременно от Езиковата се похвалиха с първото място на Енес Исмаилов от 8 клас на Националното състезание по речево-комуникативни умения на английски език. За финалния кръг са се класирали две деца от Хасково, като Дарена Георгиева от ПМГ „Боян Петканчин“ също се е представила много добре и е заела четвъртото място.

Темата на Енес е била за бъдещето на градовете. Неговият преподавател Диана Деспова каза, че участниците са оценявани и за сценичното им поведение по време на презентацията. Енес предварително е бил подготвен от актрисата Иванка Шекерова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
шищшш
шищшш
12.11.2019 18:29 18:29

Май езиковата ще се окаже наистина най-елитното училище в града. Казваха ми други родители – че езиковата е в пъти по на ниво от математическата. Човек обаче винаги от първо лице се убеждава, че има нещо гнило. А че в математическа всичко е изгнило – вече май за никого не е тайна. Какви часове само се провеждат в това „елитно“ училище – шум, чалги в час, пуснати телефони, буйствания на определени ученици, между другото възпитаници на същата тази математическа от 5ти клас още! И никой от учителите нищо не прави – няма класна, няма директорки – всички се правят че не виждат, не чуват чалгите от стаите, които се носят по цял един етаж! В същото време учителите не си преподават уроците, или си мънкат под носа. Що да не си говори госпожата по история цял час с госпожата по рисуване – вътре в стаята пред учениците. Ами нали пак ще ги накара сами да си четат уроците, пък като и е още по криво ще напише по няколко двойки и готово. Защо учителите по физическо ще се отнасят човешкис учениците – ми да ги хвърлят на 2, 3,4,5 норматива, пък да им пишат по едно средно 2 или 3 и готово – работата е опечена! На всички тези учители нека им се паднат същите като тях „учители“, които да учат децата и внуците им. Да получават същите измислени оценки, за уроци които никога не са преподадени в час. Да им пускат същите онези тестове, в които нищо на снимките не личи и половината въпроси ги няма в учебника. Уважаема Гергана Петрова, как допускате всичко това, а после се надявате тези същите ученици, които търпят тези простотии да представят училището ви? Защо – да ходят по конкурси и илимпиади, пък да имат 2 по физическо? Това стратегия на училището ли е или ножица за стипендии! Защото пред умните деца няма други пречки – те всичко могат да наваксат и научат. Но предрешените оценки – няма как да променят! Жалко за това елитно някога училище.

аз
аз
12.11.2019 18:45 18:45

Напълно подкрепям горното. Не би могло да се каже по точно! Действителността е такава!

Pater
Pater
12.11.2019 19:12 19:12

Защо новината за прин и принцеса е на първо място, а на Енев на второ? Защото е турчин ли?

Koronavirus
Koronavirus
28.02.2020 16:48 16:48

pater ti si rasist gei pederast

Back to top button