Хасково

Данъчните продават 7 автомобила на длъжници в Хасковско

Седем автомобила на длъжници се продават през ноември от публичните изпълнители от НАП Хасково.

Най-евтиният сред тях е Opel Vectra от 1996 г., оценен на 275 лв. Предлагат се още товарно Peugeot Partner от 2001 г. за 700 лв., както и три броя товарни Peugeot Boxer съответно за 1 000 лв., 1 450 лв. и 1 550 лв. Огледите им започват от 13 ноември и продължават до следващия вторник на адрес в Хасково. В същия срок на друг адрес пак в областния град може да бъде разгледан товарен автомобил Mercedes, производство от 2002 година с първоначална цена 4 125 лв.

В Любимец от 14 до 20 ноември ще се провеждат огледи на друг камион Mercedes, оценен на 4 500 лв. По същото време в Южна Индустриална зона – Хасково могат да бъдат огледани две полуремаркета марка Kogel – и двете с първоначална цена 2 100 лв.

В същите срокове, като тези за огледи, проявяващите интерес следва да подадат в НАП ценови предложения за закупуване и да внесат депозит в размер на 20% от първоначално обявените цени на превозните средства.

С приходите от подобни продажби частично или изцяло се покриват задълженията към бюджета на физически и юридически лица. Само преди два месеца публичните изпълнители продадоха административна сграда в Димитровград за 82 000 лв., като с приходите от търга бяха погасени задължения на предишния собственик.

В тази връзка от НАП в Хасково обръщат внимание при затруднение в плащането на дължими данъци и осигуровки, гражданите и фирмите да се свързват своевременно с публичните изпълнители от дирекция „Събиране“, за да не се стига до продажба на активи.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button