Окончателно: доживотен затвор за Ерол Мюмюн за блудство и жестоко убийство

Регион

Харманлиецът Ерол Мюмюн окончателно е осъден на доживотен затвор за жестокото убийство на Калин Георгиев, съобщават от Пловдивския апелативен съд.

Това става факт, след като Върховният касационен съд е потвърдил решение на пловдивските магистрати, с което оставя в сила доживотната присъда. Haskovo.info припомня, че през ноември 2015 г. Хасковският окръжен съд призна за виновен Мюмюн, в това че на 2 март 2013 г. в землището на харманлийското село Върбово е извършил със сила полово сношение с Калин, след което го е умъртвил с особена жестокост. Двамата пили в обща компания, употребили и дрога. Калин е бил жестоко пребит.

Ерол Мюмюн получи от хасковските съдии доживотен затвор и да изплати кръвнина на близките в размер на 70 000 лв., което Мюмюн обжалва.

Според Върховния касационен съд, Апелативният съд в Пловдив правилно е преценил, че решението на Хасковския окръжен съд е законосъобразно. Решението на ВКС е окончателно.

8 коментара

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.