Регион

Подпалиха къщата на 56-годишна жена

Сигнал за пожар в необитаема къща в димитровградското село Здравец е получен снощи в 22:45 часа, съобщават от полицията.

Изпратените на място спасителни екипи са потушили пламъците в къщата, собственост на 56-годишна жена. Оперативната група е установила, че неизвестно засега лице е счупило прозорците на дома и с изсипване на запалителна течност е подпалило къщата.

Днес ще се извърши повторен оглед по образуваното досъдебно производство. Къщата се е охранявала от СОТ.

4 коментара

  1. Доктори ще си намерим. Истанбул е близо, но проблем с парици имаме. Знаем къде, но писах вече, а и бай Тодор, кой има пари, той ще живее, но да не дава бог и днес чета бай Тодор, от вашият род е момчето на 33, в лондон в ковчег от Лондон в България, Парасков.. Бедните не умират, така излиза, а чорбаджии. Да ме извини доктора, но гледаме и в между другото да вмъкне и другото.

    Да пожелаем много здраве на докторчето, а народа пари за лечение, че като гледам много мръсен народ по болниците и улиците. Дано падне снежец, че да се изперат вмирисаните баби. Вместо с автобус, пеша, че омирисват и останалите малко млади у бг. На урина миришат. Не шега работата

  2. Защо снимката е същата показана преди десетина дни и за пожара в .Славяново ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button