Шест деца за ден в Спешно след падане по стълби в хасковски училища

Хасково

Шест деца стигнаха днес до Спешно отделение на хасковската болница след бутане и падане по стълби в училище, съобщиха за Haskovo.info от болницата.

Двама от учениците са по-големи – на 15 и 17 г., а останалите четирима са между 10 и 12 г. Децата са основно с травми по краката и пръстите на ръцете. 15-годишният е с изместване на капачката на едното коляно. Двама са докарани с линейки, а другите с лични автомобили. Всички са насочени към Ортопедично отделение за лечение на травмите.

Лекари коментираха пред Haskovo.info, че подобни случаи на агресия в училищата в Хасково се случват почти всеки месец, но толкова пострадали деца в един ден не е имало скоро. Някои от тях разкзали, че всичко в началото започвало на шега, но блъскането ескалирало и се стигало до паданията и болницата.

10 коментара

  • мислите ли, че учители и директори трябва да завардят всички коридори и стълбища, защото родителите не са научили децата си да правят разлика между детс. площадка, батут, ски писта и учебно заведение???!!!

    • прост ще си останеш, драги, никакъв шанс да поумнееш, но това не пречи да продължаваш да гласуваш за герб

  • До кога родителите ще търсят вината в учителите? Те кога ще приемат, че училището е заведение в което се получават знания. А не да води война със зле възпитани и изключително разгледани деца. Искам да попитам как е нормално да се върви по стълби?

  • Пише бутнати по стълби така,че някои може и нормално да са вървяли. А като не искаш да ва р иди ш си стой в къщи и им преподава й знания он лайн. Разбира се,че в училище ти отговаряш за здравето и живота на децата.Не може само за пари да говорите, а трябва и отношението към задълженията си да промените.После се чудите защо родители и ученици ви обиждат.

  • Абе Киякова ти нормална ли си,, може ли учителите да са навсякъде в междучасиего, не ти ли минава през ум, че и те са хора и имат нужда от почивка!!!
    Що не пробваш ти да преподава само един час и да видиш за какво става дума. И учителите имат нужда от 5 мин спокойствие да презаредят между часовете!

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.