Хасково

75-годишен с Рено удари работник от чистотата в Хасково

29-годишен работник е бил ударен от кола вчера в Хасково, съобщават от полицията.

В 10:20 часа между база „Материално снабдяване“ и булевард „Съединение“ е станало произшествие с лек автомобил Рено, управляван от 75-годишен хасковлия. Водачът е заобикалял сметопочистващ автомобил. Хасковлията не се е убедил, че не създава опасност за работещите лица и с предната дясна гума е ударил в левия крак работника от Чирпан.

От удара мъжът е с фрактура на лявото ходило, изписан е за домашно лечение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
14.11.2019 9:56 9:56

Дъртофелниците също като младите шофьори убиват по пътищата.

Отвратена
Отвратена
14.11.2019 21:54 21:54

Не само дядото е виновен. Имам наблюдения,че служителите от “ чистотата“ сами си търсят белята. Нагли, арогантни. Да не говорим за шофьорите на камионите. А жените – метачки махат с импровизирани метли,вдигат прахоляк и се бият по контейнерите. Не може в час – пик да ми метат платната за движение,или точно когато всички тръгваме за работа да ми се вмъква големият камион за смет,да прави задръствания и да драска паркираните коли. Това трябва да става през нощта. В развитите страни тогава чистят и мият!

Back to top button