Хасково

Двама заплашиха с нож хасковлия, който се скри в магазин и извика полиция

Екшън се е разразил снощи около 19 часа пред магазин на булевард „България“ в Хасково.

Двама на 33 и 36 г. от областния град заплашили с нож свой познат на 35 г. и му поискали пари. Мъжът успял да влезе в магазина и да извика полиция. Малко по-късно нападателите са задържани.

33-годишен мъж пък е задържан за кражба. Вчера сутринта той влязъл в къща в село Момково и задигнал оставени в скрин 24 грама златни накити. След сигнал от 32-годишната собственичка, мъжът от същото село е задържан. Той признал за деянието си и върнал откраднатото.

Също за кражба в ареста в Харманли е бил и 43-годишен мъж от града. Преди 2 дни той откраднал от 22-годишен младеж златен синджир с тегло 90 грама, 50 евро и 80 лева. След задържането си също е признал за кражбата пред разследващите.

Самопризнания за откраднати 20 лв. от хранителен магазин е направил и 22-годишен младеж от село Добрич. Вчера той ги задигнал от бакалията на селото след като разбил прозореца й.

За държане на дрога е заведено досъдебно производства в хасковската полиция. Вчера на булевард „Освобождение“ в града униформени са проверили лек автомобил Фолксваген, шофиран от 26-годишен димитровградчанин. В колата с него е пътувал и 33-годишен негов съгражданин. При потеглянето на колата, полицаите са видели на земята 2 пликчета с бяло прахообразно вещество. Предстои експертиза за определяне вида на дрогата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button