Спорт

Диа срещу румънка на полуфиналите в Русе

Диа ЕвтимоваХасковската тенисистка Диа Евтимова се класира за полуфиналите на сингъл на турнира в Русе с награден фонд 10 000 долара. 22-годишната ни ракета, която е първа поставена в основната схема, победи в третия кръг грузинката Татия Микадзе с 6:4, 2:6, 6:2.

В полуфиналния мач утре Диа се изправя срещу Симона- Юлия Матей. Резултатът от досегашните им срещи на корта е 1:1. Първият им мач бе през 2004 година, когато Диа спечели. Две години по-късно румънката взе реванш на турнира в София с награден фонд 25 000 долара. Матей, която е трета поставена в основната схема в Русе, е №559 в света, а Евтимова заема 446-а позиция.

Във вторият двубой за деня хасковлийката и датчанката Малу Ейдесгаард загубиха финала на двойки срещу румънския тандем Йоана Иван/ Симона- Юлия Матей с 1:6, 4:6.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button