Стартира кампания за набиране на средства за лечението на млад мъж

Регион

Йордан Петков е на 44 години от Димитровград и от почти две години се бори със сериозен здравословен проблем.

Вследствие на хидроцефалия са му направени четири мозъчни операции, една операция на гръбнака и една коремна операция. След животоспасяващите операции силно се уврежда зрението на Данчо. Зрението на едното око е напълно загубено за момента, а с другото вижда на 20%.

Наскоро лекари офталмолози му предлагат лечение в специализирана клиника в Берлин за стимулиране на зрителните нерви и за възстановяване донякъде на зрението. Лечението струва 4 513 евро. Досега Данчо е дал над 30 000 лева за изминалите операции. Останали са му 2 500 лева, които ще покрият транспортните разходи и пребиваването.

Лечението е предвидено за края на ноември или началото на декември, ако има необходимите средства.

Идва Коледа! По Коледа стават чудеса. Да дарим светлина на Данчо!

Банкова сметка в УниКредит Булбанк

7000 1523769295 BG75UNCR 70001523769295

Валута BGN

Клон 457

BIC (SWIFT) UNCRBGSF

Йордан Симеонов Петков

3 коментара

  • Мили хора, всеки може да отдели 10лв. и да дари за този нуждаещ се човек. Аз ще го направя. Помогнете и вие!

  • Нямам нищо против човека, но и ние имахме нужда от помощ за моята майка през 2016г. Никой не ни помогна. Утиде си от този свят на 61г.

  • Много съжалявам за майка Ви!Този човек обаче,едва ли е виновен,че така се е получило при Вас.Добре е да се замислите над това.DMS не може ли да се направи за Данчо?По-бързо и удобно се набират средства така.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.