Спорт

Ловната пушка остана в Хасково, взе я Георги Попов

Георги Попов

Георги Попов

Георги Попов от хасковския клуб „Диана“ постигна най-висок резултат в дисциплината скийт и грабна ловната пушка марка АТА АРМС кал. 12/76.

Призът, осигурен от община Хасково, бе за най-добрия стрелец на панички на Турнира по ловна стрелба, който бе включен в празничната програма за Дните на Хасково.

В спортното събитие взеха участие 48 стрелци. 27 от тях се състезаваха в дисциплината скийт, а останалите – в трап. Участници от София, Плевен, Бургас, Айтоi, Пловдив, Стара Загора, Одрин и Хасково показаха точен мерник на стрелкови комплекс „Диана“ от ранни зори днес.

В дисциплината скийт отборно Хасково също се класира на първо място. След тях останаха отборите на Стара Загора и Бургас.

В дисциплината трап почетното първо място взе отборът на Асеновград. В индивидуалното класиране най-добър бе техният съгражданин Йордан Димитров.

При младежите в дисциплината скийт първи стана Костадин Костадинов от Айтос, а в дисциплината трап – Марин Кирилов от Плевен.

Image Image
Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button