Регион

БСП с младежко обединение в Димитровград

Виолета Желева (в дясно)

Виолета Желева (в дясно)

29 младежи на възраст до 35 години учредиха младежко обединение в Димитровград като част от БСП. За лидер е избрана Виолета Желева, която е член на партията-столетница от 5 години. Тя е на 29 г., семейна, с едно дете. Учила е за текстилен инженер в габровския технически университет. Сега посещава Академията за млади политици към Института за социална политика.

Неин заместник ще бъде досегашният лидер на клуба за младежка политика на БСП в Димитровград Иван Ганев, който подчерта, че с обединението се слага край на различията между младите социалисти, организирани досега в БСМ, СМС и други подобни структури.

Новосформираното обединение вече реализирало дискусия с членове и симпатизанти по темите: „Време за промяна е“ и „БСП през очите на младите“. Получиха се доста свежи идеи, които ще предложим на предстоящия конгрес като оформим ясен план за политиката на БСП, подчерта Виолета Желева. По право тя ще бъде делегат на форума, а останалите представители на община Димитровград са Иван Ганев, Петър Русев и Мирослав Николов. Последният е лидер на първата извънградска младежка соцструктура – тази в село Черногорово, която наброява 13 души.

Да работи за приобщаване на младите към БСП и нейната политика, за обединяване на усилията им и установяването на връзки със сродни структури, както и да реализира общественополезни и атрактивни за младите хора инициативи, са целите на червеното обединение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button