Спорт

Пейо Бойчинов подписа с немски клуб, избира спорта пред модата

Пейо БойчиновРепубликанският шампион по бадминтон Пейо Бойчинов подписа договор с немски клуб. От началото на септември хасковският състезател играе за „Холимбург“ в град Хаген, където му предстоят 14 мача. До март 2010-та той ще се състезава в трета дивизия на първенството по бадминтон на Германия.

20- годишният спортист, считан за един от най- желаните ергени в Хасково, в момента е студент в Националната спортна академия в София и прекарва голяма част от времето си в тренировки. За разпускане той се занимава с мода.

От известно време Пейо има подписан договор с известна столична модна агенция, откъдето често го ангажират за рекламни клипове и фотосесии. Въпреки че е професионален спортист той намира време и за  попрището си на манекен. „Работата около такъв вид изяви ми е много забавна и интересна, не ме натоварва по никакъв начин.“ – споделя бившият възпитаник на хасковското Спортно училище. Амбициите му  в момента обаче са по- различни от бляскавите мечти на много младежи да станат известни фотомодели. За Пейо в момента приоритет е да завърши образованието си в НСА и да продължи развитието си в спорта, вероятно в чужбина, където да затвърди авторитета си на един от най-добрите наши бадминтонисти.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
krasimira
krasimira
16.09.2009 22:45 22:45

:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: [color=fuchsia][/color][size=medium][/size][size=x-small][/size] :0 :shock: :P

Back to top button