Регион

Проверяват техниката на фирмите на военен отчет

Община ДимитровградГодишният преглед на мобилизационната готовност на фирмите, които разполагат с техника, водеща се на военен отчет започва днес в община Димитровград, научи Haskovo.info. За целта със заповед на кмета Стефан Димитров е назначена комисия, чийто председател е Николай Желязков от Регионален Военен сектор Хасково. Прегледът ще става без спиране на техниката и по определен график.

Над 20 са фирмите, чиято мобилизационна готовност ще проверяват военните от днес до 24 септември включително. „Традекс“, „Неохим“, „Чавдаров“, „Чавдаров и сие“, „Строителна механизация“, „Клюнчев и сие“ и ТЕЦ „Марица 3“ са първите фирми, които комисията ще инспектира днес. Те трябва да представят пълни списъци на наличната техника, която се води на военен отчет. Кметовете на кметства от община Димитровград да съдействат при проверката, гласи заповедта на кмета Стефан Димитров.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button