Хасково

Новите часовници на главната спряха да работят

ЧасовнициТрите часовника, които община Хасково постави на главната улица в града преди десетина дни, спряха да работят, сигнализираха читатели на Haskovo.info. „За какво бяха дадени 21 000 лв. от изтънелия бюджет след като часовниците не работят и бяха ли нужни на гражданите?„, пита в писмото си Марин.

Проверката установи, че нито едно от съоръженията не показва точното време. По този начин те стават излишни, колкото и да са хубави, коментираха минувачи.

66-годишният пенсионер Петър

66-годишният пенсионер Петър

Щом е трябвало да ги сложат, значи така е трябвало„, заяви Петър. 66-годишният пенсионер смята, че придобивките, които общината постави за да красят центъра на града и показват точното време, не са много нужни, но въпреки това допринасят за приличния вид на главната улица. 

„Ако трябваше обаче аз да разпределя тези 21 000 лева, може би щях да ги използвам за здравеопазване, лекарства и помощи за хора в крайна нужда“, размишлява възрастният човек.

От община Хасково коментираха, че ще изискат изпълнителя на поръчката за часовниците, софийската фирма, която ги монтира, да се погрижи за ремонта им.

Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Господинов
Господинов
17.09.2009 15:04 15:04

Може ли някой дами каже кой е решил да закупят за по 7 хиляди лева тези часовници,ако е еднолично на Узунджовския дерибей,трябва да мусе потърси незабавно отговорност,ако решението е на общ. съвет то там наистина има малоуници.

пешо
пешо
17.09.2009 15:58 15:58

Азък за парите!Но това не е сефте да харчат нашите пари за глупости!

ДАНАКОПЛАТЕЦ
ДАНАКОПЛАТЕЦ
17.09.2009 20:25 20:25

[b][b]А МОЖЕХА И ДА СВЕТЯТ ПРЕЗ НОЩА ТА ДА СЕ ВИЖДАТ ЧЕ НЕ РАБОТЯТ[/b]

KASABALIJA
KASABALIJA
17.09.2009 23:49 23:49

TOVA E TO TO4NOTO VREME V HASKOVO VSI4KO E SPRIJALO………..I STO STOTO KMETA NE E KAZAL DA RABOTIJAT V TOZI GRAD S KUPEN OBSTINASI SAVET KAKVO MOGE DA SE STORI IDVAT IZBORI OTVORETE SI O4ITE KOGO IZBIRATE NALI ZNAETE KOI KMET KOI SVAT KOI KMETA PRIJATEL………………………………

Back to top button