Регион

Обирджията от Синапово укривал марихуана и амфетамини

ПолицияМарихуана и амфетамин иззеха тополовградските криминалисти от 61-годишния мъж от Синапово, който е заподозрян в извършването на грабеж и кражби над английски граждани.

При допълнителните претърсвания в дома му в село Синапово вчера във въздушната система на лекотоварния му автомобил УАЗ без регистрационни табели, полицейските служители откриват 1,765 килограма суха растителна маса, реагираща на марихуана, 40 грама сухи семена от същото вещество и 30 грама фин кафеникав прах в полиетиленова торбичка, реагиращ при полеви наркотест на амфетамин. 

Haskovo.info припомня, че преди няколко дни при задържането на мъжът от Синапово бяха открити и иззети пушка със заличени номера, самоделно оръжие, патрони за автомат Калашников, патрони за пистолет и пушка.

От полицията съобщават още, че вчера в частен дом на ул „Д.Милковски“ в Харманли, обитаван от 20-годишен младеж, е открита и иззета 100 грама суха листна маса от наркотичното вещество марихуана. По двата случая са образувани досъдебни производства.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button