Регион

Двама братя и 12-годишният син на единия загинаха на Е-80

Колата се е обърната в пропасттаЧелен удар с тир е причина за тежката катастрофа близо до харманлийското село Поляново, при която загинаха двама мъже и дете. Инцидентът е станал около 5 часа тази сутрин на около 5 километра от Харманли на главния път Е-80.

В кърджалийски Опел е пътувало семейство, което се е връщало от гурбет в Гърция. Срещу тях е идвал товарен автомобил МАН, чийто шофьор вероятно е заспал на волана, навлязъл е в насрещното платно и е ударил челно лекия автомобил, съобщиха за Haskovo.info от полицията.

Смачканата колаПри удара смазаната кола е тръгнала назад и е прелетяла над пропастта встрани от пътя. На място са загинали двама братя и 12-годишния син на единия от тях. Майката и сестрата на детето са откарани в болница. Жената е на 33 и е със счупени ребра и фрактура на глезена. При 16-годишното момиче има съмнения за кръвоизлив в мозъка.

Братът на загиналите мъже разказа пред Haskovo.info, че семейството е заминало в Гърция преди 4 месеца, за да изкара малко пари. Днес е трябвало да ги посрещнат в Кърджали. Вместо това обаче почерните близки събраха останалия след катастрофата багаж и тръгнаха да организират погребения.

 Багажът  Тирът

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button