Хасково

Вафли за малки и големи от дарители занесе Снежана Гарабед в домовете

Снижана Гарабед в дома за стари хораПоредната серия дарения направи хаджи Снежана Гарабед. За празниците хасковската майка Тереза навести децата от домовете в Хасково и възрастните хора от дома на Кенана.

Хляб, салам, кашкавал, лютеница и вафли получиха възпитаниците на домовете „Надежда“ и „Асен Златаров“. В дома за стари хора също се радват на дарения.

Снежана Гарабед не подмина куп бизнесмени и политици в Хасково. Както е известно тя събира даренията от хората, които могат да помогнат, и с тях купува това, от което имат нужда децата и възрастните.

По един или друг повод с дарения този път се отчетоха Фикрет Вели, Мако Арнаудов, Филип Филипов, Иван Шопов, Стефан Атанасов, Петя Бостанджиева, Юмер Тасим и Албен Манджуков. Сред дарителите е и кметът на Минерални бани Орхан Шабан.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button