Регион

Избраха победителя в ловния турнир край Димитровград на балотаж

ПобедителитеМилен Иванов от Стара Загора е победителят в Регионалния турнир от веригата „Свети Хуберт“, който се проведе през уикенда край Димитровград. Той събра 97 от възможните 100 точки. Освен представянето на ловеца, съдиите в това състезание оценяват и неговото куче. Милен Иванов участва със своя пойнтер Инка.

Победителят обаче бе избран след продължения, след като се оказа, че 97 точки има и Райчо Василев от Харманли със своя дратхаар на име Чен-Ахил. Извън редовното време двамата се състезаваха отново и надделя Милен Иванов. Трети остана Тодор Господинов Пейков, също от Харманли, с дратхаар, кръстен Хела и 95 точки.

Отборното награждаванеПри отборното класиране тимът на Ловно-рибарско дружество Харманли бе най-добър и заслужи първото място със 192 т. Втори остана Ловно-рибарски съюз Пазарджик със 161 точки и трети отборът на Крумовград с резултат 160 т.

Главен съдия на турнира, който се проведе на терен между кв. „Черноконево“ на Димитровград и гр. Меричлери, бе Сахак Сахакян от София, главен секретар – Васко Василев. В съдийската бригада бяха още Танко Рангелов и Невен Каравасилев, съобщиха за Haskovo.info от дружеството на ловците и риболовците в Димитровград. За първи път в историята си то бе домакин на подобен регионален турнир, който събра състезатели от 5 области – Хасково, Кърджали, Стара Загора, Пловдив и Пазарджик.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button