Китайски хороскоп за 2007 година

Предстоящата 2007 година ще премине под знака на Огнената Свиня/Глиган.
Според легендата Свинята била последното животно, откликнало на поканата на Буда и дошло да отбележи Нова година. Затова и с него завършва 12-годишният цикъл на източния хороскоп.
Годините на Свинята/Глигана са 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007. През 2007 година всичко ще се развива добре.

Бивол (1961- плюс/минус 12години )
Годината може да е и по-добра. Представителите на знака ще са затрупани с прекалено много работа. Ще им се наложи да положат невероятни усилия, за да успеят да я завършат. В крайна сметка обаче ще са доволни от резултатите. Само трябва да проявят повечко търпение и упоритост. Няма да им липсват и куп положителни емоции.

Тигър (1962 – плюс/минус 12 години)
Нещата при Тигъра ще се развиват по възможно най-благоприятния начин: рискувайки много, той ще получи завидни дивиденти. В същото време обаче Тигърът не бива да се поддава изцяло на емоциите. Ако прояви разум, а не чувства, ще постигне това, за което е мечтал през 2006 година.

Заек/Котка (1963 – плюс/минус 12 години)
Представителите на знака няма да има от какво да се страхуват, тъй като делата им ще се развиват успешно. Ще се чувстват в безопасност, а това не е малко. Важно е добро планиране и разпределение на силите. Дракон (1964 – плюс/минус 12 години).

Драконът (1964 – плюс/минус 12 години)
Може да очаква солидни парични постъпления. По принцип родените под този знак нямат големи проблеми с парите, но през 2007 година благодарение на ловкостта си ще умножат капиталите си. Като цяло годината ще е много по-добра от предишната и то по всички показатели.

Змия (1965 – плюс/минус 12 години)
Годината няма да е много добра. Най-благоразумно е да се примирите с положението и да изчакате спокойно настъпването на по-добри времена.

Кон (1966 – плюс/минус 12 години)
Конят най-накрая ще се види с пари и ще успее да купи всичко, което иска, като например автомобил или жилище, да осъществи плановете си. Годината ще е особено добра и то не само от материална гледна точка. Качеството на живота на Коня ще се подобри, ще нараснат обаче работата и ангажиментите му.

Коза/Овца (1967 – плюс/минус 12 години)
Успехът на другите ще носи на Козата щастие, тъй като знае как да извлече от това полза и за себе си. Все пак представителите на зодията трябва да са по-внимателни в действията си, за да няма неприятни изненади. През 2007 г. няма да липсват поводи и за радост.

Маймуна (1968 – плюс/минус 12 години)
Маймуната вече няма да е галеникът на Фортуна, както бе през 2006 година. Предстои упорита работа. В същото време представителите на знака ще имат голяма свобода за маневриране, ще се радват на повече пари и домашен уют.

Петел (1969 – плюс/минус 12 години)
Много работа! Петелът трудно ще се изкачва по финансовия склон, парите ще са проблем. При вземането на решения представителите на знака ще проявят консерватизъм, а това няма винаги да е в техен интерес. Предстоят обаче и незабравими пътувания, интересни запознанства.

Куче (1970 – плюс/минус 12 години)
Кучето ще трябва доста да се замисли за благополучието си, за семейството си, както и за перспективите. Парите няма да са много, но връзките и полезните контакти ще се увеличат.

Свиня/Глиган (1971 – плюс/минус 12 години)
Годината е добра. И как иначе, след като това е времето на Свинята! Предстоят успехи както в работата, така и в любовта. Не е изключено някои представители на знака да получат наследство или голяма сума пари. Други ще се къпят в лъчите на славата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button