Регион

Заради паркомясто мъж простреля съседа си в Димитровград

ПистолетДвама съседи се скараха за паркомясто на автомобил. Инцидентът е станал снощи около 20:00 часа на бул. „Г. С. Раковски“ в Димитровград.

42-годишен жител на града на младостта паркирал автомобила си на място, което си избрал 29-годишния му съсед. По-младият мъж се ядосал, грабнал газовия си пистолет „Еколт“ и стрелял в областта на лицето по комшията си. 

Пострадалият е настанен в димитровградската болница без опасност за живота, а стрелецът е задържан с полицейска мярка по образуваното досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
gosten
gosten
25.09.2009 10:06 10:06

pshiceski ne dobre mojeli za edno park myasto da strelya za takivi hora do jivoten zatvor ,te nyamat pravo mejdu horata da jiveyat.

кирил и методий
кирил и методий
25.09.2009 12:26 12:26

А такива като тебе също трябва да ги вкарат в затвора и докато не се научите да пишете на майчиния си език никакво излизане от там!!!!!Ебахти глупака честно

Back to top button