Регион

Общинари изкарват проблемите на масата в Деня на диалога

Община ДимитровградДимитровград ще бъде домакин днес на традиционния за Националното сдружение на общините в България Ден на диалога между законодателната и местната власт в Хасковска област.

За участие в Деня на диалога в Димитровград са поканени всички народни представители от Хасковския избирателен район, областният управител Румен Данев, както и всички кметове, техните заместници и председателите на общински съвети от областта.

Въпроси, свързани с развитието на европейските местни финанси, финансовата децентрализация в България, реформата в системата на местните финанси, както и идеите и нагласите на депутатите за подобряване на законовата рамка на местното самоуправление ще бъдат коментираните теми, съобщи секретарят на общината Диана Димитрова. По време на срещата представителите на общините ще имат възможност да запознаят народните представители и областния управител с най-наболелите проблеми от регионално естество, които не търпят отлагане.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button