Регион

Крадците в региона се развилняха през уикенда

ПолицияДве взломни кражби от магазини са станали в хасковското село Корен, съобщават от полицията. В единия от обектите неизвестният крадец е проникнал след натиск с твърд предмет на входната врата и е задигнал стекове с цигарите от различни марки на стойност 1000 лева и намиращите се в магазина 60 лева.

При втората кражба отново са изчезнали цигари на стойност 600 лева. Откраднат е и алкохол за 100 лева и 16 ваучери за мобилни телефони.

90 литра дизелово гориво са откраднати в нощта срещу неделя от склад в индустриалната зона на Димитровград. Крадците са срязали ламарина на таван и са източили нафтата от колонка за гориво.

Четири кражби на вещи и части от моторни превозни средства в Димитровград за два дни отчитат от полицията. Три от кражбите са станали чрез счупване на стъклата на вратите, а четвъртата чрез отключване с подбран или подправен ключ. Колите са били паркирани на улиците „З.Зограф“, „Г.Кирков“ и „Марица“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button