Хасково

Първите 30 минути паркингът над реката ще е безплатен

Паркингът над пазараНовият паркинг, който се строи над реката ще бъде готов до края на годината и ще заработи пълноценно, каза за Haskovo.info управителят на „Пазари“ ЕООД Георги Георгиев. Новото съоръжение ще е с капацитет 65 места. Няколко маси от пазара, които граничат с паркинга ще бъдат премахнати, за да имат клиентите директен достъп до пазара, поясни той.

Предвижда се първите 30 минути престой на паркинга да са безплатни, защото толкова е времето, за което клиентите могат да напазаруват. Не можем да си позволим да направим паркинга изцяло безплатен, защото така рискуваме той да се ползва от хора, които не са дошли да си напазаруват, допълни Георгиев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
29.09.2009 11:34 11:34

още колко километра останаха непокрити?

Анонимен
Анонимен
29.09.2009 16:52 16:52

[quote=Гост]още колко километра останаха непокрити?[/quote] БЕТОН НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР,ОТТУК ДО ККАЯ НА РЕКАТА! 😀 ЕТО ТАКЪВ ТРЯБВАШЕ ДА Е ТЕКСТА НА ХИМНА НА ХАСКОВО ЗА КОЙТО КМЕТА ПЛАТИ 30 000лв. ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИ И ТАКСИ! 😆

Back to top button