Регион

Детска площадка в Димитровград става път към кооперация

Златка Генчева

Златка Генчева

Теренът зад блока на ул. „Христо Г. Данов“ №5 в Димитровград ще стане път към кооперация. Срещу това възроптаха живеещите в панелната жилищна сграда. Те се жалват от това, че пътят ще заличи терена, предвиден за детска площадка.

24 от живеещите в блока вече са се подписали в подписка, в която изразяват недоволството си, каза пред Haskovo.info Златка Генчева. Помолихме този път да бъде построен от южната страна. Мнението на общинския експертен съвет е строителството да стане между трафопоста и гаражите. Вместо това той минава между блока и трафопоста, тъй като на другото място общината е издала разрешение за строителство на гараж, допълни жената.

Според нея половината жители на блока работят в компания, близка до строителите. Хората ги е страх да реагират, за да не ги съкратят от работа. Крият се като мишки, каза възрастната жена.

 Пътят трябвало да минава от другата страна на трафопоста  Недоволните правят подписка

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button