Хасково

Нов физкултурен комплекс бе открит в ОУ „Христо Смирненски“

Рязане на лентатаС нов физкултурен салон и спортно оборудване се сдобиха учениците и учителите от хасковското основно училище „Христо Смирненски“. През изминалото лято там бяха направени както козметични, така и основни ремонтни дейности.

Резултат от това са нови съблекални, бани, настилка и фитнес зала, която разполага с велоаргометри и уреди за силови упражнения. В салона учениците могат да  практикуват футбол, волейбол, хандбал, баскетбол и тенис на маса

„Надяваме се от тук, от тази зала да започнат развитието и кариерата си много бъдещи шампиони„, пожела на възпитаниците на школото директорът Венко Точевски, който изрази благодарност към община Хасково за усърдието при намирането на средства за ремонта. Той включва и цялостна подмяна на покрива, осветлението и дограмите на зданието.

Новата зала получи „кръщението си“ с изпълнения на различни спортни игри в присъствието на зам. кметовете Кирил Керанов и Нели Станева.

Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
vassil
vassil
30.09.2009 12:48 12:48

Хубави униформи, ама струват много пари.
Не можеш да си купиш от всякъде както е навсякъде по света за държавните училища, само от една фирма. Одобрена от незнайно кой.

Back to top button