Хасково

Георги Иванов и Румен Данев поздравиха възрастните хора

Връчването на подаръците от общината11 състава от община Хасково изнесоха концерт на голямата сцена на читалище „Заря“ по повод 1 октомври – Международен ден на възрастните хора.

Специален поздрав към празнуващите от името на кмета на общината Георги Иванов прочете пресаташето на администрацията Бояна Тодорова. Наред с добрите пожелания възрастните хора получиха от градоначалника DVD и дискове със златните хитове на България.

Публиката в читалищетоПо рано днес областният управител Румен Данев изпрати поздравителни адреси до домовете за стари хора в региона. „Бъдете живи и здрави и продължавайте да ни учите на това, на което са ви научили годините“, пише в поздравлението на губернатора. Той изрази още увереността си, че като областен управител ще направи всичко възможно възрастните хора в региона да имат достойно съществуване и щастливи старини.

В Ивайловград кметът Стефан Танев връчи поздравителни адреси на юбиляри. Тази вечер той е гост на тържеството, организирано от Клуба на пенсионера в Ивайловград.

 Концерта  Концерта

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button