Хасково

Отличиха областна администрация и община Харманли за младежки инициативи

Фондацията за прозрачни регламенти връчи своите годишни призове за 2018 година.

В категория „Най-добра практика за партньорство между областна администрация и граждани за реализиране на прозрачност в действията на администрацията“ на второ място е отличена Областна администрация Хасково за инициативата „Младежки областен съвет за иновации“. Хасково е на второ място и в категория „Най-прозрачна областна администрация“.

В раздела за общински администрации на второ място е отличена Община Харманли за инициативата „Програма за финансиране на младежки проекти“.

Неправителствената организация „Фондация за прозрачни регламенти“ работи за поставяне на гражданите в центъра на всички демократични институции и процеси, за постоянно подобряване на управлението на местните власти в съответствие с европейските стандарти. Наградите се определят след проучвания, свързани с подобряване на гражданското участие в процесите на формулиране, изпълнение и наблюдение на регионалната политика.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button