Любопитно

Хасковлии се усмихнаха за деня на усмивката

Гергана Митева с малкия Димитър

Гергана Митева с малкия Димитър

С усмивки и добро настроение повечето хасковлии посрещнаха днес Световния ден на усмивката. Той се отбелязва за десети пореден път и преминава под мотото „Направи добро. Помогни на някого да се усмихне!„.

В духа на днешния празник слънцето залепи усмивки на повечето минувачи на главната улица в Хасково. Оказа се, че хората се радват най-вече на хубавото време.

„Усмивката дава настроение, човек е по-весел и по-лесно минава денят“, каза пред Haskovo.info Гергана Митева, която е майка на малкия Димитър. Усмивката не слизаше от лицето и на 11-месечната Мирта. Майка й Петя Бонева бе категорична, че най-хубавото нещо е усмивката. 

Много усмихнати лица срещна екипът ни днес в центъра на Хасково. Едни се радваха на слънцето, други – на децата, а трети – на хубавите жени

Поводът за днешния празник е усмихнатото жълто личице „Смайли“, което е нарисувано от американския художник Харви Бол. Поводът е поръчка от застрахователна компания преди 46 години, решила да повдигне духа на своите служители и да ги накара да се усмихват всеки път, когато се срещат с клиенти.

Таня Бонева

Таня Бонева

11-месечната Мирта

11-месечната Мирта

Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button