Хасково

Пиян младеж без книжка блъсна полицейски джип в Хасково

Пиян младеж без шофьорска книжка е ударил тази нощ полицейски автомобил в Хасково, съобщават от областната дирекция на МВР.

Инцидентът е станал малко преди 2 часа. 21-годишният от село Спахиево се е движил с леката си кола Опел по улица „П. Р. Славейков“ в областния град. Не е спазил пътен знак Б-1 и е ударил движещ се по улица „Епископ Софроний“ в посока улица „Добруджа“ полицейски автомобил „Грейт Уол“ на Районното управление в Хасково.

От удара полицейската кола е с материални щети – леко огънат преден ляв калник и предна лява врата. Водачите са тествани за алкохол, като виновният водач бил с 1.4 промила. Младежът е отказал кръвна проба. При справка се оказало, че е неправоспособен и не притежава свидетелство за правоуправление. Задържан е до 24 часа.

Пиян водач на 25 г. е задържан и в свиленградското управление. Той е заловен да шофира Реното си по улиците на града с 1.82 промила алкохол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button