Регион

Митниците продават над 20 кг. накити, сред тях и 2 биберона със златен обков

Обявена е публична продажба чрез търг с тайно наддаване на златни и сребърни пръстени, гривни, обици, медальони, синджири и колиета с общо тегло 20.198 кг., съобщават от Агенция „Митници“.

Сред стоките, обявени за продажба има и четири сребърни часовника, три златни игли и два биберона със златен обков. Златните и сребърните изделия са задържани при митнически проверки на ГКПП „Капитан Андреево“ в периода от 2016 – 2018 г. и за тях вече са приключили досъдебните или административнонаказателните производства.

Двата биберона със златен обков, които се предлагат на търг, са открити през месец август 2016 г. Те били укрити в картонени пакети под леглото в шофьорската кабина на турски камион, влизащ в страната от Турция, заедно с още 601 златни накити, които също са предмет на продажба.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button