Регион

Сеат изгоря в Свирково, арестуваха вандал и дрогиран шофьор

Автомобил е изгорял вчера в симеоновградското село Свирково, съобщават от полицията.

В 2:45 часа е получен сигнал, че лек автомобил Сеат, паркиран пред дома на 65-годишния си собственик в селото е изгорял. Изпратените на място екипи до момента не са установили данни за умишлен палеж.

20-годишен младеж е задържан за повреждане на общинско имущество. Вчера в 16:10 часа в участъка в Любимец е подаден сигнал за счупена електрическа лампа в градския парк, а малко по-късно полицаите са хванали вандала.

Бързо производство е стартирало в димитровградското управление. То е срещу 42-годишен мъж, заловен да шофира по улиците на село Странско лек автомобил Опел. При справка, териториалните полицаи са установили, че колата не е регистрирана по надлежния ред. В ареста е бил и друг водач – на 26 г. от Меричлери. Той е хванат да управлява снощи в 20 часа в града лек автомобил Мерцедес под въздействието на дрога. Скалата на използвания дрегер отчела наличие на метаамфетамин.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button