В хасковския дневен център за възрастни с тържество за деня на християнското семейство

Любопитно

От Дневния център за възрастни в Хасково изненадоха приятно хората от третата възраст с богата трапеза и празнична програма, съобщават от общината.

Тържеството беше по повод Въведение Богородично – Ден на православната християнска младеж и семейство. Всички бяха поздравени от заместник-кмета Динко Тенев.

„Благодаря ви за това, че споделяте вашите опит и мъдрост с нас. Защото всички ние сме едно голямо семейство, което трябва да обедини знанията и силите си, за да живеем в хармония, спокойствие и мир“, каза на възрастните хора заместник-кметът. Той подчерта, че те винаги могат да разчитат на грижите и вниманието на служителите на Центъра и на община Хасково.

Празник

Един коментар по “В хасковския дневен център за възрастни с тържество за деня на християнското семейство

  • Празни приказки Динокоооооо Динко до не си на тяхното място моли се на БОГ щото от тук нататък ще правиш само ДАЛАВЕРИ

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.