Отец Димитър изнесе урок на ученици за Деня на християнското семейство в църквата „Св. Георги“

Хасково

Отец Димитър изнесе урок на ученици за Въведение Богородично – Ден на православната християнска младеж и семейство в Хасково.

Урокът беше в църквата „Св. Георги“. Той се организира съвместно с Превантивно-информационния център по наркотични вещества, РИМ – Хасково и ученици от СУ „Паисии Хилендарски“. Децата имаха и задача за рисунки, с които да представят как виждат празника.

Празник

Този празник напомня на родителите и учителите, че трябва да възпитават децата в благочестие и вяра, в послушание към родителите си и чистота на нравите. Денят на християнското семейство, е повод да отворим душите и сърцата си за доброта, за да бъдем благословени – ние, домът ни, семейството ни, казват организаторите от Превантивно-информационния център по наркотични вещества.

Един коментар по “Отец Димитър изнесе урок на ученици за Деня на християнското семейство в църквата „Св. Георги“

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.